Şehit Yarbay Melih Gülova Ortaokulu


Vizyon: Çocuklarımızı hayatta başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştirmek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmektir.

Misyon: Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek.

Başarılar: 2011 - 2012 Öğretim yılında "Bu Benim Eserim Projesi" kapsamında "Doğal Boya projesi" Şırnak ilinden geçerek, batman ilinde ikinci olmuştur. Batman valisi Sayın Ahmet TURHAN öğrencilerimize katılım belgesi ve birer ödül vermiştir.

Saatler: Başlama: 08.15 Bitiş: 14.45
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz, Güçlükonak Okuyor Sodes Projesi kapsamında bayanlarda; futbol birincisi, masa tenisi birinci ve ikincisi; erkeklerde masa tenisi birincisi seçilmiştir. Okulumuz, 2016-2017 23 Nisan Turnuvasında futbol bayanlar kategorisinde birinci seçilmiştir. Okulumuz, 2021-2022 Tazof Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Riverse dalında ilçede birinci olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 24

Telefon - 0486 681 3380

Belgegeçer - (486) 681 3113

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehityarbaymelihgulovaoo.meb.k12.tr

Adres - Çevrimli köyü / Güçlükonak / Şırnak

Öğretmen :5
Öğrenci :18
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Tek zamanlı

Yerleşim Yeri - Çevrimli Köyü / Güçlükonak

Adres - Çevrimli köyü / Güçlükonak / Şırnak

Ulaşım Şahsi araç ve servis ile sağlanmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 94 km ilçeye ise 20 km uzaklıktadır.